Fysiotaival

Tietoa minusta

Heippa!

Olen Emma Turunen, fysioterapeutti (AMK) Kuopiosta. Valmistuin fysioterapeutiksi Savonia ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Asiantuntijafysioterapeutiksi valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2017 käytyäni fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen.

Olen työskennellyt fysioterapeuttina pian kymmenen vuoden ajan pääasiassa julkisella sektorilla. Asiakkainani on ollut koululaisia, työikäisiä sekä ikääntyneitä. Minulla on kokemusta yksilöasiakkaiden fysioterapian lisäksi ryhmien ohjaamisesta, kotikäynneistä, fysioterapia-, apuväline- ja asunnonmuutostyöarvioiden laatimisesta, apuvälineen käytön ohjaamisesta sekä toimintakyky- ja kuntotestauksista.

Ammattitaitoa
ja intoa

Työssäni fysioterapeuttina kotikäynnit ikäihmisten luokse ovat olleet erityisen mieluisia ja olen kokenut ne myös voimavarana itselleni. Ikäihmisten hyvinvointi, kotona pärjäämisen tukeminen sekä palvelujen riittävyys ovat aina olleet lähellä sydäntäni.

Haluankin omalla ammattitaidollani edistää ikäihmisten liikkumis- ja toimintakykyä sekä kotona pärjäämistä. Tämä tavoite mielessäni perustin Fysiotaival -yrityksen. Halusin yrityksen nimen kuvastavan omaa persoonaani, joten yhdistin nimessä fysioterapian sekä rakkaan patikointi- ja retkeilyharrastukseni. Luonnossa taivaltaminen jalan, pyöräillen, hiihtäen tai vaikkapa meloen kuuluu vahvasti vapaa-aikaani. Hyödynnän mielelläni luonnon tarjoamia puitteita mahdollisuuksien mukaan myös terapiatyössä.

ARVONI

Lähestymistapani on asiakaslähtöinen ja fysioterapian sisältö toteutuu aina asiakasta kuunnellen.

Asiakaslähtöisyys

ammattitaito

avun tuominen asiakkaan kotiympäristöön

Tietoa minusta

Vahvuuteni fysioterapeuttina on asiakkaan kohtaaminen sekä laaja-alainen ammattitaito, jota pidän yllä täydennyskoulutusten avulla. Erityisosaamistani on tuki- ja liikuntaelinoireisten fysioterapia.

Fysioterapeuttina olen lempeä, mutta jämäkkä ja pyrin aina löytämään asiakkaalle mieluisat keinot harjoitteluun. Lähestymistapani on asiakaslähtöinen ja fysioterapian sisältö toteutuu aina asiakasta kuunnellen.